Skip to content Skip to footer

Onze diensten en prijzen

Hieronder vindt u een meer nauwkeurige prijsopgave voor onze diensten.

De prijs voor trimdiensten hangt af van verschillende factoren, zoals ras, vacht, gedrag, type en grootte van de hond. De volgende prijslijst is voor een gemiddelde hond van verschillende rassen, maar verwacht een klein verschil in de uiteindelijke prijs als onze professionele trimsalon bepaalt dat de verzorging van uw hond meer tijd nodig heeft.

Prijslijst

De prijzen zijn vanaf/richtprijzen die gebaseerd zijn op de adviesprijzen van Trimcanis (beroepsfederatie voor hondentrimmers , voor honden die per uur worden gerekend, +-40€/uur*).

Is uw hond geen ras maar een kruising, wordt deze ingedeeld volgens vachttype en grootte.

 
Extra's bovenop de normale trimbeurt:

*Prijzen kunnen te allen tijde worden gewijzigd indien wij dit nodig achten. Eigenaars beslissen normaal over de stijl (wanneer de vachtconditie het toelaat). Het kan echter zijn dat we iets anders voorstellen dat beter bij uw hond of levensstijl past. We kunnen dit bespreken op het moment van uw afspraak. Maar per slot van rekening is het welzijn van uw hond onze belangrijkste prioriteit.

 

Enkele van onze gelukkige honden

FAQs

U kunt een afspraak maken via ons online platform HIER of door contact met ons op te nemen via ons contactformulier HIER en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Zodra uw puppy zijn inentingen heeft gehad moet hij naar de salon komen voor een kennismaking, gewoon om te wennen aan de beelden en geluiden, hoe eerder uw hond ervaart hoe leuker het is om getrimd te worden op latere leeftijd. Het trimmen moet beginnen met de eigenaar, zodat de hond het trimmen kan zien als onderdeel van het dagelijks leven. Vraag ons om advies over het juiste gereedschap voor uw hondenras, omdat het gebruik van het verkeerde gereedschap de hond pijn kan doen en bang kan maken, wat problemen kan veroorzaken bij toekomstig trimmen en knippen.

 

Dit hangt af van zoveel factoren: ras, vachtstijl, levensstijl, onderhoud thuis, maar alle honden, ongeacht ras of vachttype, hebben baat bij een bezoek aan een trimsalon om de 4 tot 12 weken, afhankelijk van het ras van uw hond en het type clip dat nodig is. In de zomermaanden herbergt hun vacht pollen, graszaden en mijten. In de winter leven ze in centraal verwarmde huizen, waardoor hun huid en vacht uitdrogen. Net zoals mensen regelmatig een grondige vachtverzorging nodig hebben, hebben honden dat ook.

 

Om de een of andere reden denken mensen dat hun huisdieren niet geborsteld hoeven te worden in de wintermaanden omdat ze het dan te koud hebben! Dit is een misvatting, als u er over nadenkt dat uw huisdier klitten en matten krijgt, zullen ze water vasthouden waardoor uw huisdier het nog kouder krijgt en veel langer nat blijft. Door uw huisdier goed te verzorgen tijdens de wintermaanden zal hij zich niet alleen goed voelen en er goed uitzien, maar u zal ook geen last hebben van die natte “hondengeur” of zware modderige poten en vachten!

 

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om ons te bellen of contact met ons op te nemen via ons contactformulier.